Zoek op de website

Losse Eikenhouten Planken

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u hout nodig heeft. Voor bijvoorbeeld tafels, stoelen, vloeren en kasten gebruiken we hout. Heeft u eiken planken nodig voor uw volgende project? Door onze ruime ervaring met het produceren van op maat gemaakte meubels hebben wij ruime ervaring met hout. We weten waar we op moeten letten bij de inkoop van eikenhouten planken. Hierdoor kunnen we dan ook het beste hout selecteren en inkopen. Koopt u uw eikenhout bij ons? Dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat u al het hout krijgt om prachtige meubels te maken!

Naar uw gewenste afmetingen

Wij kunnen u losse eiken planken leveren in de afmetingen van uw wens. Als u de afmetingen doorgeeft, en hoeveel planken u nodig heeft, dan doen wij de rest! Door voor ons kwalitatieve hout te kiezen weet u zeker dat u nog lang van uw project zal kunnen genieten. Bent u er niet helemaal over uit wat u voor uw project precies nodig hebt? Of twijfelt u over de juiste soort eikenhout voor uw project? Neem dan gerust contact met ons op voor advies.

eikenhouten planken

Inspiratie

Weet u nog niet helemaal hoe uw volgende project eruit moet komen te zien? Of vindt u het leuk om te kijken wat er met ons hout allemaal gemaakt kan worden, en hier voorbeelden van te zien? Op onze inspiratiepagina vindt u voorbeelden van projecten die door onze klanten zijn gemaakt met ons hout. Hierdoor krijgt u een idee hoe uw nieuwe meubel eruit kan komen te zien, of hoe u deze kan vormgeven. Daarnaast vindt u op deze website een aantal voorbeelden van onze projecten voor klanten. Van tafels tot stoelen, we hebben al veel projecten voor klanten afgerond. U vindt hier een voorbeeld van een grote vergadertafel, en hier voorbeelden van prachtige robuuste dressoirs.

Onze losse eiken planken kunt u bij ons online bestellen. Hiervoor verwijzen wij u graag naar ons bestelformulier. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 06-41113199. U vindt ons aan de Einthovenstraat 81 in Alkmaar.

 

eiken planken

logo
Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
Bellen voor afspraak
 
tel.: 06-41113199
info@mammoettafels.nl