Zoek op de website

9.8/10 from 39 ratings.
Summary rating
Robuuste tafel
3 years ago.
Your review
Op zoek naar een stoere en robuuste tafel kwamen we na hier en daar wat voorbereidend werk en rond googelen uit bij mammoet tafels. Het ziet er allemaal fantastisch uit en paste helemaal in de sfeer die we in gedachten hadden.
Gisteren is onze bestelde tafel afgeleverd. We zijn super tevreden.
Wat buiten het geleverde vakwerk erg aansprak was de betrokkenheid en aanstekelijke enthousiasme wat bij elk contact weer naar voren kwam. Als gezegd, we zijn erg blij met de nieuwe tafel, een dikke aanrader dus.
Show more
Leonie
3 years ago.
Your review
Super blij met het mooie hout gekocht bij Mammoettafels. Wij hebben het hout gebruikt om mooie geleefde vensterbanken te maken in mijn schoonheiddssalon. Het resultaat is super mooi geworden!
Show more
Rob
3 years ago.
Your review
Na een ware zoektocht naar een robuuste ovale tafel kwamen we uiteindelijk bij Mammoet Tafels uit. Kel heeft ons prima geholpen en hij had een mooie partij 6 cm dikke eiken balken. We jebben het blad helemaal zelf kunnen samenstellen, waarbij we de balken met noesten en scheuren in het blad zelf kunnen naast elkaar hebben gelegd. Het resultaat is een enorm stoere en robuuste ovale tafel waar er maar 1 van is van van 2.50 bij 1.27 mtr.
Show more
Ans
3 years ago.
Your review
Lang waren we op zoek naar een tafel met stoelen en een salon tafel. Wat een prachtig hout wordt er gebruikt en ontwerpen . Stoer en robuust geweldig we zijn super tevreden ......en maar 2 weken levertijd gehad. Super zeker aan te bevelen.
Show more
Mastermate van Ree Alkmaar
3 years ago.
Your review
Voor onze kantine hebben moesten wij een nieuwe tafel en wat is hij mooi geworden de mannen kunnen heerlijk lunchen aan de nieuwe tafel
Show more
mammoet tafels
3 years ago.
Your review
Showroom was even lastig te vinden maar toen we binnenkwamen bij kel zagen we gelijk aan het hout dat we hier moesten zijn. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een oud eiken tafel met dubbele kruispoot wat erg mooi is geworden. Kel gaf ons de tip dat je met dit onderstel evengoed met 8 personen aan tafel kan zitten en dat de tafel dan niet zo heel lang hoeft te zijn daar waren wij erg blij mee want onze woonkamer is niet zo heel groot is een aanrader bedankt kel.
we hebben tevens nog 8 mooie industriele stoelen erbij gekocht en we konden alles binnen 2 weken ophalen top.
Show more
Meubels van Mammoettafels
3 years ago.
Your review
Kwaliteit hoor,
Ik heb laatst een paar prachtige meubels gekocht bij Mammoettafels en ze zien er geweldig uit. Een robuuste spoorplanken wandplank, een schuurplanken tafel, en een rustieke ronde bijzettafel. De tafel is super mooi gworden met het gewalste stalen onderstel en de tekeningen en knoesten van het hout zijn goed te zien. Het valt goed op bij witte of zwarte muren. De levertijd is ook heel goed, na het bestellen kreeg ik ze na twee weken al voor mijn deur door hun leveranciers. Heel erg blij, echt een aanrader.
Show more
Helemaal top!
4 years ago.
Your review
Helemaal top! Een onwijs mooie ronde eikenhouten tafel met blanke lak, twee prachtige bladen voor op mijn ijzeren mandjes en een tv meubel precies naar smaak gemaakt. Ik ben er blij mee, het is uniek en iedereen die bij mij langs komt vind het prachtig. Er wordt goed geluisterd naar jouw wens, je mag zelf de planken uitkiezen die jij mooi vind. De levering is super snel en alles gaat in goed overleg. Zeker een aanrader!
Show more
Industriële stoelen
4 years ago.
Your review
Via marktplaats kwamen wij bij mammoettafels uit.
Wij waren op zoek naar een oude eiken tafel met industriële stoelen.
Dit is dankzij de zeer professionele aanpak van Kel en zijn kleine maar ontzettend leuke showroom fantastisch gelukt!!
Echt een aanrader!!!
Show more
Supergoed!
4 years ago.
Your review
Supergoed, mooi product en een echte aanwinst in mijn huis.. Bedankt....
Show more
logo
Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
Bellen voor afspraak
 
tel.: 06-41113199
info@mammoettafels.nl