Zoek op de website

9.8/10 from 34 ratings.
Summary rating
Prachtig vakwerk, unieke meubels tegen scherpe prijs
4 months ago.
Your review
Kel heeft voor mijn huis verschillende meubels gemaakt waaronder een bartafel en een vensterbank. Erg blij met het resultaat. Veel aandacht voor details.
Show more
Zeer tevreden met Tafel, vensterbank, TV- en nis-plank !
4 months ago.
Your review
We kwamen even kijken bij Kel en waren direct onder de indruk van zijn vakmanschap.

Konden gelijk de planken uitzoeken en nu na zo'n twee weken staat het bij ons
thuis.
Alles nog veel mooier dan we hadden kunnen bedenken en exact op maat.

Dit bedrijf is top !

Peter en Carolien
Show more
Super blij met onze nieuwe mammoettafel
10 months ago.
Your review
Het was de lange rit meer dan waard. Echt een hele mooie tafel precies zoals wij dat wilden. Erg snel klaar ook.
Show more
Vensterbank en planken
1 years ago.
Your review
Zo leuk om je eigen planken uit te kiezen en alles is mogelijk qua lengtes we zijn erg blij met onze vensterbank en planken. Het maakt het direct knus en gezellig vooral de robuuste planken steunen super tof! Kel bedankt!
Show more
Ronde eettafel en diverse planken
1 years ago.
Your review
Wij wilde een ronde eettafel op maat laten maken. We hebben zelf de planken mogen uitkiezen, erg gaaf om dat te doen! Mammoettafels is snel met leveren en de service en aftersales is top. De uitstraling van de tafel en diverse planken in huis maken ons huis helemaal af! Super blij mee :-)
Kel denkt met je mee, geeft goed advies en is een echte vakman, bedankt Kel! Een aanrader als je iets unieks wilt!
Show more
V-poot en eiken plankennvoor eetkamerbank
1 years ago.
Your review
Voor onze oude opgeknapte tafel zochten we een nieuw onderstel, de V-poot werd onze keus. Samen met de prachtige eiken planken voor de eetkamerbank hebben we nu weer een prachtige set.
Show more
Mooi mutifunctioneel bankje
1 years ago.
Your review
Super blij met dit bankje wat Kel gemaakt heeft! Hij staat leuk op de slaapkamer en kan ook als salontafel gebruikt worden.
Show more
Prachtige stoere eettafel
1 years ago.
Your review
Omdat we een afwijkende maat tafel nodig hadden konden we niet in een normale meubelzaak terecht Gelukkig kan Kel alle maten tafels leveren. Echt handwerk! We mochten alles zelf samenstellen. Een ruime keuze in planken en verschillende onderstellen. Wij hebben gekozen voor een stoer stalen onderstel van zwart staal. De maat van onze tafel is 2.30 bij 0.80. Super blij met het resultaat!!
Show more
Eettafel
1 years ago.
Your review
Enorm blij met onze nieuwe tafel! Prima service, met geduld en veel kennis van zaken. Uiteindelijk stond onze bestelde tafel al binnen 1,5 week in de woonkamer, en hij is prachtig! Ik zal Mammoettafels bij iedereen aanraden.
Show more
Fijne service
1 years ago.
Your review
Kell is flexibel en neemt de tijd om je wensen door te spreken. We hebben de ruimte gekregen om rustig de planken uit te kunnen kiezen waardoor we in 1 week tijd een super mooie tafel hebben ontvangen! Vragen worden beantwoord en je krijgt een duidelijke uitleg. Heel fijn, zeker aan te raden!!
Show more
logo
Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
Bellen voor afspraak
 
tel.: 06-41113199
info@mammoettafels.nl