Zoek op de website

Zoekt u een Houthandel Haarlem?

Kasten, vloeren, deuren en tafels, met hout maken we allerlei producten. Dit doen we omdat het een erg veelzijdig materiaal is. Hout is robuust, gaat lang mee, ziet er mooi uit en er valt makkelijk mee te werken. Als meubelbouwers hebben we bij Mammoet tafels ruime ervaring met het gebruik van hout. Onze op maat gemaakte meubels hebben allemaal hout als basis. Hierdoor weten we precies welk hout zich leent voor wat voor project, en hebben we altijd het beste meest hoogwaardige hout op voorraad.

Heeft u hout nodig omdat u zelf meubels wilt maken? Of misschien zoekt u geschikt hout voor uw tuinhuisje, of wilt u zelf uw deur maken. Zoekt u hiervoor naar een houtspecialist die u de juiste planken kan aanleveren? Precies op de manier die u nodig heeft? En bent u daarom aan het zoeken naar een houthandel in Haarlem? Dan zijn wij het antwoord op uw vraag. Bij Mammoet tafels vindt u wat u zoekt!

Op maat gemaakt

Wij leveren losse planken in elke door u gewenste afmeting. Wij horen graag van u welke grootte planken u wilt, hoeveel en van welk type eikenhout. Dan verzorgen wij de rest! Door er zeker van te zijn dat u met goed hout te werk gaat, weet u zeker dat u aan uw harde werk een mooi meubel of ander product overhoudt! Wilt u graag advies over uw project? Twijfelt u bijvoorbeeld over welk hout het beste bij uw project past? We overleggen graag met u over uw project en de daarbij passende planken. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Houthandel Haarlem

Inspiratie

Wilt u een bank gaan maken, maar ziet u nog niet precies voor zich hoe deze eruit moet komen te zien? Of vindt u het prettig te zien hoe een project gemaakt met ons hout er zoals uit kan komen te zien? Op onze inspiratiepagina vindt u allerlei voorbeelden van projecten die door onze klanten met ons hout gemaakt zijn. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw nieuwe tafel eruit kan komen te zien met planken van Mammoet Tafels.

Ook vindt u op onze website een heleboel voorbeelden van tafels die we voor onze klanten hebben gemaakt.

Planken kunt u bestellen door contact met ons op te nemen. Dit kan met ons contactformulier, of door ons te bellen op 06-41113199. U vindt ons aan de Einthovenstraat 81 in Alkmaar. Wij zijn het antwoord op uw zoektocht naar een gespecialiseerde houthandel Haarlem.

logo
Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
Bellen voor afspraak
 
tel.: 06-41113199
info@mammoettafels.nl