Zoek op de website

Zoekt u een houthandel Amsterdam?

Hout gebruiken we voor allerlei doeleinden. Denk aan tafels, stoelen, vloeren, kastjes en noem maar op. Hout is een erg veelzijdige grondstof, en kan voor heel veel doeleinden worden gebruikt. Wij hebben ruime ervaring met het produceren van op maat gemaakte meubels. Voor deze op maat gemaakte tafels en stoelen kiezen wij altijd het beste hout uit. Wilt u zelf uw meubels maken? Of heeft u kwalitatief hoogwaardig hout nodig voor uw vloer? Of misschien wilt u wel iets anders bouwen, en heeft u hiervoor het beste hout nodig. Zoekt u daarvoor naar een houtspecialist in de buurt? Een houthandel die u het hout precies zo kan leveren als u wilt? En zocht u daarom op houthandel Amsterdam? Dan zijn wij uw gespecialiseerde houthandel!

Op maat gemaakt

U kunt bij ons terecht voor losse planken in de door u gewenste afmetingen. Als u daarnaast aangeeft hoeveel planken u wilt en van welk type eikenhout, zorgen wij voor de rest. Door voor het beste hout te kiezen loont uw harde werk, en houdt u er een mooi meubel, mooie vloer of ander product aan over. Zou u graag advies willen over het type hout of de afmetingen die zich het beste lenen voor uw klus? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Houthandel Amsterdam

Inspiratie

Bent u een klusser, maar heeft u inspiratie nodig voor uw volgende project? Op onze inspiratiepagina vindt u allerlei voorbeelden van meubels die door onze klanten met onze planken zijn gemaakt. Hierdoor krijgt u een idee wat er zoal mogelijk is. Daarnaast staan op onze website erg veel voorbeelden van meubels zoals we die zelf voor onze klanten hebben geproduceerd.


Planken kunt u bestellen door contact met ons op te nemen. Dit kan met ons contactformulier, of door ons te bellen op 06-41113199. U vindt ons aan de Einthovenstraat 81 in Alkmaar. Wij zijn het antwoord op uw zoektocht naar een gespecialiseerde houthandel Amsterdam.

logo
Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
Bellen voor afspraak
 
tel.: 06-41113199
info@mammoettafels.nl