Zoek op de website

Houthandel Alkmaar

Hout is voor van alles te gebruiken. Kasten, vloeren en tafels, hout gebruiken we voor het maken van allerlei producten. Hout is robuust, ziet er prachtig uit en gaat lang mee. Het is ook niet voor niets dat wij dit als meubelmakers zo vaak gebruiken. Door dit veelvuldige gebruik weten we ook precies wat het verschil is tussen verschillende houtsoorten. Deze kennis en ervaring gebruiken we om het beste hout te selecteren en in te kopen. Om u ook van dienst te zijn als u graag zelf uw meubels in elkaar zet, verkopen we ook losse planken. Bent u op zoek naar een houtspecialist die u hoogwaardige en passende planken aan kan leveren? Dan zijn wij uw houthandel Alkmaar.

Op maat gemaakt

Alle planken die wij aanleveren worden door ons op maat gemaakt bij houthandel Alkmaar. Wij leveren de planken die u wilt, van het houttype dat u wilt in de afmeting die u wilt. Zo krijgt u precies wat u nodig heeft voor uw volgende meubel, tuinhuis of andere project! Door onze nauwkeurige selectie bent u verzekerd van het beste hout. Hierdoor zullen uw nieuwe meubels er zo goed uit gaan zien als ze kunnen, en kunt u er nog lang van genieten. Wilt u graag wat tips of advies over uw volgende project? Twijfelt u welk hout u ervoor nodig heeft? Wij helpen u graag met uw vragen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Houthandel Alkmaar

Inspiratie

Bent u van plan een meubel te gaan maken, maar weet u nog niet precies hoe deze eruit moet zien? Of bent u benieuwd hoe een meubel met ons hout eruit ziet? Op onze inspiratiepagina vindt u een aantal meubels die door onze klanten zelf met ons hout gemaakt zijn. Door hier rond te kijken krijgt u een idee hoe uw nieuwe meubel eruit kan komen te zien. Misschien krijgt u zelfs inspiratie voor uw volgende meubel!

Daarnaast kunt u natuurlijk ook voorbeelden van meubels vinden die we zelf hebben gemaakt voor onze klanten.

Planken kunt u bestellen door contact met ons op te nemen. Dit kan met ons contactformulier, of door ons te bellen op 06-41113199. U vindt ons aan de Einthovenstraat 81 in Alkmaar. Wij zijn uw gespecialiseerde houthandel Alkmaar.

logo

Einthovenstraat 81
1821 BV Alkmaar
(Bellen voor afspraak)
 
info@mammoettafels.nl